Meewerkstage assessments

Vacature /
9 december 2021
assertiviteit bootcamp - hrd groep

Durf jij jezelf uit te dagen en ben je op zoek naar een praktische stage waarin jouw ontwikkeling centraal staat? Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou!

De invulling van jouw stage is afhankelijk van jouw eigen interesses en vaardigheden. Dus, wie ben jij en wat wil je ontwikkelen?

Wat ga je doen?

Een stage bij HRD Groep is variërend en afhankelijk van jouw eigen interesses. Zo ben je de ene dag bezig met het beoordelen van online assessments, en de volgende dag met het bouwen van jouw eigen e-learning. De nadruk bij deze stage ligt bij het beoordelen van online assessments. Ben je geïnteresseerd om trainer en/of assessmentpsycholoog te worden? Dan kan je meelopen met één van onze trainers of assessmentpsychologen. Ook is er ruimte voor een afstudeeropdracht binnen ons bedrijf. Graag gaan we hierover in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Wat verwachten we van jou?

  • Studie: (Toegepaste) psychologie (HBO/WO)
  • Een professionele, transparante en leergierige houding. Je zet je vol in, maar maakt het ook bespreekbaar als je tegen je grenzen aanloopt;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel om als visitekaartje van HRD Groep de klant zo goed mogelijk te bedienen;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Dat je oplettend en nauwkeurig bent en zo de kwaliteit van jouw werk bewaakt;
  • Dat je er samen met ons een leuke tijd van komt maken!

Wie zijn wij?

HRD Groep is een organisatie-ontwikkelbureau op het gebied van mensen. Wij helpen organisaties om hun bedrijfsdoelstellingen te halen door de kwaliteit, betrokkenheid, productiviteit en het werkplezier van mensen in te ontwikkelen. Wij helpen hierbij door middel van assessments, coaching, training, verandertrajecten en HR-advies. HRD Groep bestaat uit een hecht team van professionals uit verschillende disciplines, waaronder psychologen en onderwijskundigen.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij werken in een informele en flexibele werkomgeving waarin plezier, professionaliteit en gedrevenheid samen gaan. Je wordt begeleid door een psycholoog die zeer betrokken is bij het traject waaraan jij gaat meewerken. Hij of zij ondersteunt je bij je werkzaamheden en helpt je met je persoonlijke leerdoelen in de ontwikkeling tot professional. Voor de stage krijg je een vergoeding van €400 per maand (o.b.v. 40 uur).

Ben je enthousiast?

Word je enthousiast van deze vacature of wil je meer weten over hoe een stage bij HRD Groep eruit ziet? Stuur dan je CV en motivatie naar Maartje Peters via maartje@hrdgroep.nl.

Solliciteer!

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Inschrijven nieuwsbrief

* verplicht

We gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder te klikken om u te abonneren, erkent u dat uw informatie voor verwerking zal worden overgedragen aan Mailchimp. Lees hier meer over hoe Mailchimp met privacy om gaat.